Confidențialitatea datelor

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

GreenPoint Management în calitate de autor, proprietar si administrator al site-ul web www.greenpoints.ro, respectă caracterul privat și securitatea datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, GreenPoint Management are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.greenpoints.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opozitie (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de GreenPoint Management in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

2. Scopul colectarii datelor
  • înțelegerii empirice a comportamentului utilizatorilor site-ului nostru cât și a serviciilor noastre
  • realizarii de statistici în vederea creeării unei comunicari eficiente între noi și utilizatori
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

GreenPoint Management nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

Cookies 

Atunci când vizitaţi site-ul nostru, putem stoca unele date pe calculatorul dvs. sub forma unui “cookie” pentru a recunoaşte automat calculatorul dvs. la urmatoarea vizită. Aceste “Cookies” ne pot fi de ajutor în multiple feluri, spre exemplu prin faptul că permit identificarea unei pagini web vizitate, pentru a veni mai bine în intâmpinarea intereselor dvs. sau pentru a stoca datele dvs. de conectare pentru a salva timp cu reînregistrarea. Dacă nu doriţi să primiţi “cookies”, vă rugăm să configuraţi browser-ul de internet astfel încât să ştergeţi tot ce inseamnă “cookies” de pe unitatea centrală a calculatorului, să le blocaţi sau să primiţi un avertisment înainte ca o “cookie” sa fie salvată.

Alte servicii 

Acest site foloseşte servicii terţe precum Google Adwords sau Google Analytics, ale căror informaţii pot fi folositoare în optimizarea interacţiunii dvs. cu website-ul nostru. Prin aceste servicii putem utiliza cookies în scop de remarketing prin Google, fără a le asocia în nici un fel cu identitatea dumneavoastră. Funcția de remarketing sau funcțiile similare din programul AdWords ne permit să ajungem la acei utilizatori care v-au accesat în trecut site-ul și să ne adresam persoanelor potrivite cu mesajul potrivit. După un timp de la ultima vizita a site-ului nostru, remarketing-ul este dezactivat automat.Google detectează cookie-urile memorate de calculatorul dumneavoastră şi încearcă să vă servească informaţii cât mai relevante (bazate pe preferinţele dumneavoastră) atunci când căutaţi pe Internet.

3. Securitatea datelor colectate si procesate
GreenPoint Management utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.