GreenPoint Management

Despre noi

GreenPoint Management S.A. este o organizație de transfer de responsabilitate, autorizată prin licența de operare nr. 5 din 10.05.2017, care preia toate obligațiile de mediu privind gestionarea ambalajelor introduse pe piața națională, investind în protecția mediului, reducerea poluării și creșterea gradului de reciclare sau reutilizare în România. Performanța, transparența, etica și dinamismul sunt valorile care ghidează întreaga activitate a companiei.

GreenPoint Management S.A. deține contracte numai cu operatorii economici autorizați din punct de vedere al protecției mediului, care demonstrează capabilități de reciclare/colectare compatibile cu normele Uniunii Europene.

Viziunea noastră este ca în următorii ani să devenim un model în ceea ce privește conduita în afaceri în România în domeniul gestionării deșeurilor din ambalaje. Dorim să fim în continuare o companie care cultivă eficiența. Ne pregătim pentru viitor pe termen lung, modelată de înțelegerea trendurilor care vor modifica business-ul în care ne desfășurăm activitatea.

Misiunea asumată este de a gestiona deșeurile de ambalaje eficient și responsabil, prin activități de reciclare și valorificare. Ca parte integrată din domeniul reciclării deșeurilor în România, ne propunem să facilităm tranziția către o economie circulară, în cadrul căreia deșeurile generate într-o industrie devin o materie primă secundară pentru o altă industrie. Ca parte a strategiei noastre, ne angajăm să dezvoltăm și să implementăm noi soluții de management al deșeurilor reciclabile de ambalaje, care să ajute organizațiile în atingerea obiectivelor ecologice, inclusiv a țintei europene „zero deșeuri”.

Cultura organizațională a companiei GreenPoint Management S.A. se conturează în jurul a patru principii fundamentale :

SATISFACȚIA CLIENȚILOR

Clientul este prioritatea noastră principală, căruia îi oferim calitate și valoare.  Politicile de gestionare a deșeurilor de ambalaje se bazează pe practici responsabile. Păstrăm confidențialiteatea tuturor datelor legate de clienții noștri.

INTEGRITATE ȘI TRANSPARENȚĂ

Este un principiu care reflectă respectul pentru angajați, clienți și colectorii cu care colaborăm, dar și pentru comunitatea în care ne dezvoltăm. Construim relații de afaceri bazate pe încredere, corectitudine și responsabilitate.

EGALITATE DE ȘANSE

Ne dorim ca fiecare persoană care se alătură echipei noastre și fiecare client care ne solicită suportul să se simtă binevenit și confortabil în partajarea ideilor. Noi credem în egalitatea de șanse, indiferent de rasă, vârstă, sex, etnie sau religie. Angajăm persoane inteligente și determinate și susținem dezvoltarea continuă.

GRIJA PENTRU MEDIU

Este parte din ADN-ul GreenPoint Management S.A. și una din preocupările noastre cele mai importante. Gestionăm eficient și sustenabil și încercăm să reducem la minim impactul pe care activitatea noastră l-ar putea avea asupra mediului înconjurător.

 

Licenta GreenPoint Management

GreenPoint Management detine licenta de operare nr. 5 din mai 2017, in vederea preluarii responsabilitatilor gestionarii deseurilor de ambalaje, inclusiv a indeplinirii cel putin a obiectivelor anuale de valorificare sau incinerare in instalatii de incinerare cu valorificare de energie si, respectiv, de reciclare a deseurilor de ambalaje.

licenta operare nr. 5/2017