• Acasa
  • Proiecte
image dexcription

GreenPoint - 02 Sep 19

GreenPoint Management, în parteneriat cu Ursus Breweries, Can Pack Recycling, Primăria Limanu și Asociația Alucro au implementat în perioada 1 august – 30 septembrie 2018 un proiect de colectare selectivă pe litoralul Mării Negre, în Vama Veche și Primaria Limanu.

Alte 3 aparate de tip RVM pentru colectarea dozelor de aluminiu au asigurat succesul campaniei. Avand un layout special creat pentru a atrage atenția turiștilor din Vama Veche, colantate în ton cu mediul înconjurător, reacția turiștilor a fost cea scontată, aceștia conformându-se, colectând dozele goale, pe care le-au introdus în aparatele noastre.

În schimbul dozelor introduse în aparate, turiștii au fost răsplătiți cu diferite premii în funcție de numărul dozelor aduse. 

Cu ajutorul Primariei Limanu am identificat cele mai propice locuri pentru amplasarea aparatelor, în special de-a lungul falezei principale din Vama Veche, din dorința de proximitate, dar și în incinta primăriei, acesta din urmă bucurandu-se de un real succes printre locuitorii și turiștii din stațiunea 2 Mai și comuna Limanu.

Toate dozele colectate în aparate vor lua drumul reciclării, obiectivul final fiind obținerea altor produse din materia primă obținută prin procesul de reciclare.

Informarea, educarea și responsabilizarea unui segment cât mai mare al populației cu privire la colectarea și reciclarea dozelor din aluminiu a fost dezideratul acestei campanii reușite.

Despre autor