• Acasa
  • Proiecte
image dexcription

GreenPoint - 02 Sep 19

GreenPoint Management S.A. are placerea sa se alature Asociației Tasuleasa Social și organizației germane Johanniter-Unfall-Hilfe e.V., în parteneriat cu Coca-Cola HBC România, Romstal Romania, Valrom Industrie, Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz și cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, Inspectoratului Judetean ClujInspectoratului Școlar Județean Sălaj, care organizează pentru al 4-lea an consecutiv proiectul de educație non-formală "Ziua Bună! - Ziua Voluntarilor Mici".

Tema principală a ediției de anul acesta o constituie colectarea selectivă a deșeurilor din materiale plastice, astfel că, în urma unei ample caravane ce va vizita peste 100 de școli participante, elevii se vor putea ocupa de propriul proiect de ecologie, cu materiale puse la dispoziție de organizatori.

Noutatea ediției de anul acesta constă chiar în faptul că proiectul se adresează direct elevilor Practic, 25.000 de elevi vor crea 25.000 de proiecte de colectare selectivă.

GreenPoint Management va furniza peste 50.000 de saci din material reciclat 100% și va ajuta în procesul de reciclare și valorificare a ambalajelor de plastic adunate de elevi în vacanța de Paște. GreenPoint Management investește în protecția mediului, reducerea poluării și creșterea gradului de reciclare sau reutilizare în România.

“Suntem bucuroşi că am putut lua parte într-unul din cele mai ambiţioase proiecte de educaţie ecologică dedicat elevilor, proiectul Ziua Bună! – Ziua Voluntarilor Mici. Felicităm Asociaţia Tăşuleasa Social pentru organizarea exemplară, dovadă şi cele peste 60 de tone de deşeu colectat şi îi asigurăm de tot sprijinul nostru în viitoarele proiecte pe care le vor desfăşura” a declarat Adela Lazăr, General Manager GreenPoint.

Despre autor