• Acasa
  • Despre noi

GreenPoint Management S.A. este o organizatie care implementeaza obligatiile privind raspunderea extinsa a producatorului in domeniul gestionarii ambalajelor si deseurilor de ambalaje, autorizata de Ministerul Mediului sa isi desfasoare activitatea la nivel national.

Descarca licenta de operare Viza anuala 2022

Viziune, Misiune, Valori

Valorile, principiile si standardele de conduita sunt caracteristicile asumate care ne diferentiaza si in acelasi timp ne ghideaza activitatea in industria deseurilor de ambalaje.

image description

Viziune

GreenPoint isi propune sa fie un reper national de expertiza si responsabilitate in industria deseurilor de ambalaje pentru toti partenerii sai.

Misiune

Existam in business pentru a schimba paradigma in domeniul gestionarii deseurilor de ambalaje prin transparenta si cunoastere.

Valori

image description

Leadership prin cunoastere

image description

Acceptarea provocarii

image description

Responsabilitate (in asumare) si transparenta (in implementare)

Credem in puterea noastra de a schimba paradigma in domeniul gestionarii deseurilor de ambalaje.
Avem pasiune pentru lucrul bine facut si ne place sa luam provocarile in toata greutatea lor. Ne motiveaza obiectivele de reciclare a deseurilor de ambalaje asumate de Romania la nivel european si avem determinarea sa asiguram atingerea lor.
Puterea de a scoate resursa din deseu este ceea ce defineste efortul nostru zilnic. In industria in care activam, deseul nu este un capat de drum, ci inceputul urmatorului ciclu de viata.

Raport de sustenabilitate 2020
Dragi parteneri si prieteni,

In misiunea asumata de a da forma unui viitor sustenabil, intr-un ecosistem de business in continua miscare si tot mai solicitant, ne bazam pe know-how si excelenta profesionala, aplicand din convingere si cu seriozitate principiile care fundamenteaza modelul economiei circulare. Este imbucurator, astfel, sa lansam cel de-al treilea raport de sustenabilitate al GreenPoint Management, singura organizatie de profil care si-a propus in mod absolut voluntar sa analizeze si sa publice informatiile nefinanciare despre guvernanta sustenabilitatii si impactul economic, de mediu si social pe care il genereaza in comunitate. Acest raport este rezultatul unui proiect de echipa convinsa ca doar prin reinventare si rezilienta se poate crea oportunitatea de schimbare in bine. Lansarea raportului este cu atat mai importanta, tinand cont de faptul ca in ultimul an am trait cu totii o perioada de incertitudine, care a schimbat din temelii si in mod ireversibil procesele de lucru. Mai mult decat atat, la finalul anului 2020, am primit distinctia Silver Level Recognition pentru strategia de sustenabilitate si impactul generat anul precedent, un titlu care ne obliga sa tintim performante si mai mari in anii ce vin.

Adela Lazar - Presedinte GreenPoint Management

Actionari


Prezenta Nationala

CertificariCompania noastra se bucura de increderea acordata de Lloyd Register Quality Assurance (LRQA), unul dintre cei mai importanti furnizori globali de servicii independente de evaluare, recunoscut de peste 50 de organisme de acreditare. Am implementat sistemul de management integrat conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001.

Afilieri

GreenPoint Management se implica in numeroase tipuri de proiecte cu rol de constientizare, educare si responsabilizare a populatiei privind colectarea selective a deseurilor reflectand principiile sociale si de mediu adoptate. In continuare prezentam organizatiile cu care impartasim valori commune si in cadrul carora avem calitatea de membri:

Comitetul National ICC Romania (International Chamber of Commerce)

Asa cum sustinem valorile adoptate, ne dorim permanent sa oferim cele mai bune servicii in domeniul in care ne desfasuram activitatea. De asemenea, dorim sa fim informati cu privire la moduri eficiente de atragere a fondurilor europene si a altor surse de finantare si sa fim la curent cu schi barile din comunitatile de afaceri din plan local si international. Consideram ca apartenenta la ICC ne ajuta sa raspundem cerintelor partilor interesate, precum membri, clienti, mediul de afaceri si autoritati.
https://ccir.ro/organizatii-internationale/international-chamber-of-commerce/

Organizatia Patronala si Profesionala Remat (OPP Remat)

Cu aproape 30 de ani de la infiintare, OPP REMAT reuneste si reprezinta operatori economici din domeniul colectarii, valorificarii si reciclarii deseurilor din Romania. Ca partener al autoritatilor competente si afiliata la Biroul International al Reciclarii (BIR) - Bruxelles, OPP Remat contribuie la elaborarea legislatiei specifice. Deoarece membrii OPP REMAT gestioneaza toate tipurile de deseuri si realizeaza obiective de colectare, valorificare si reciclare, apartenenta noastra la aceasta organizatie reprezinta o oportunitate valoroasa de a incheia parteneriate solide cu viitori prestatori de servicii pentru indeplinirea obiectivelor producatorilor de reciclare/valorificare a deseurilor de ambalaje.
www.oppremat.ro/prezentare/

Asociatia Romana pentru Managementul Deseurilor (A.R.M.D.)

A.R.M.D. este o platforma de comunicare pentru toti specialistii care activeaza in domeniul waste management in Romania: colectare, tratare mecono-biologica, reciclare, incinerare si depozitare deseuri, dar si pentru autoritatile publice din domeniu.
Ne-am alaturat A.R.M.D. cu scopul de a sustine dezvoltarea unei industrii performante a deseurilor in Romania, atat din punct de vedere economic, cat si in ceea ce priveste protectia mediului si conservarea resurselor naturale.
http://armd.ro/