• Acasa
  • Echipa
image description

President

Adela Maria Lazar

Experienta de peste 10 ani in management in cadrul unor companii multinationale. A condus echipe mixte cu rezultate deosebite in domenii precum IT, Telecom, Salubritate, Reciclare si servicii de mediu.
In perioada 2014 - 2016, Adela a detinut postul de Expert Independent in cadrul Comisiei Europene la Bruxelles pe probleme legate de infrastructura de mediu si reciclare.
image description

Managing Partner

Florin Pascu

Experienta de peste 20 ani in managementul si conducerea unui grup de companii din domeniul gestiunii integrate a deseurilor, stabileste obiective personale si pentru top-management in stricta concordanta cu obiectivele firmei. Florin are o experienta de peste 15 ani in calitate de Manager pentru proiecte de construire, administrare si operare obiective de investitii majore. In cadrul GreenPoint are rolul de consilier strategic pe probleme de business.

image description

CEO

Irina IONESCU

Irina are o experienta de peste 20 de ani in pozitii de senior leadership, atat in Romania cat si la nivel regional, pentru companii multinationale si organizatii de industrie. In perioada 2014-2020, a avut roluri cheie in Public and Corporate Affairs si a contribuit decisiv la crearea premiselor pentru o crestere de business sustenabila, dezvoltand branduri corporate puternice si creand proiecte si programe nationale de dezvoltare durabila.

Departament Comercial

image description

Director general adjunct

Andrei Dinescu

Experienta de peste 10 ani in domenii de import/export si FMGC, cea mai importanta perioada coordonand departamente in cadrul Dyncorp International ca expat, in diferite locatii internationale pe 3 continente. Coordoneaza departamentul comercial.
image description

Project Manager – Key Accounts

Cosmin Bucataru

Experienta de peste 7 ani in Managementul Proiectelor. Prin activitatea sa a contribuit la dezvoltarea mai multor obiective ambitioase pentru companii si ONG-uri atat in Romania cat si in UK. In prezent coordoneaza proiectele in ceea ce priveste clientii mari GreenPoint.

Departament Operational

image description

Operations Director

Bogdan Seto

Experienta de peste 14 ani in cadrul administratiei publice, a activat la nivel judetean, national si european, timp de 4 ani in aparatul de specialitate al Consiliului Judetean Bacau – Directia Integrare Europeana, pozitie din care a reprezentat institutia, in cadrul Biroului European al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania de la Bruxelles si timp de 9 ani a fost Director Executiv al ADIS Bacau. In cadrul GREENPOINT MANAGEMENT, acum, ocupa functia de Director Operatiuni / Tranzactii.

Departament Financiar

image description

Financial Director

Sorin Dinu

Experienta in Finante de peste 16 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Sorin conduce departamentul Financiar.
image description

Head of Accounting

Ileana Nichita

Ileana face parte din echipa de conducere a departamentului Financiar-Contabil, iar in cei peste 16 ani de activitate in domeniul financiar-contabil a acumulat o vasta experienta profesionala lucrand cu companii locale si multinationale.image description

BUSINESS ANALYST

Ioan Nicolescu

Experienta de peste 15 ani in investitii din sectorul energetic, in special pe zona de proiecte pentru producerea energiei electrice si termice in cogenerare si din surse regenerabile. In cadrul GreenPoint, Ioan coordoneaza departamentul Operatiuni.


Departament IT

image description

IT Manager

Emilian Sibereanu

Experienta in domeniul IT de peste 15 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Emilian conduce departamentul de IT si raspunde de partea tehnica si informationala in cadrul firmei.
image description

Web Developer

Dragos Iancu

Experienta in domeniul dezvoltarii solutiilor WEB de peste 13 ani, Dragos dezvolta si supravegheaza buna functionare a platformei GreenPoint Management S.A.