• Acasa
  • Echipa
<
image description

Director General

Adela Maria Lazar

Experienta de peste 10 ani in management in cadrul unor companii multinationale. A condus echipe mixte cu rezultate deosebite in domenii precum IT, Telecom, Salubritate, Reciclare si servicii de mediu.
In perioada 2014 - 2016, Adela a detinut postul de Expert Independent in cadrul Comisiei Europene la Bruxelles pe probleme legate de infrastructura de mediu si reciclare.
image description

Director Executiv

Geanin Adrian Serban

A activat 18 ani in domeniul auto, din care 13 a ocupat pozitii de top management la unele din cele mai dezvoltate firme de import automobile din Romania. Din 2014 este implicat activ in implementarea raspunderii extinse a producatorilor. A ocupat timp de 3 ani pozitia de Director Executiv al asociatiei acestor organizatii, activitatea sa generand rezultate cu impact semnificativ in industria ambalajelor si deseurilor de ambalaje, inclusiv in ceea ce priveste reglementarile legislative in domeniu.

image description

Managing Partner

Cristian Lazar

Experienta de peste 13 ani in managementul unor companii cu renume din domeniul salubritatii si reciclarii. A coordonat activitatile din departamentele de Vanzari si Marketing. In cadrul GreenPoint are rolul de consilier strategic pe probleme de business.
In perioada 2014 - 2016, Cristian a detinut postul de Expert Independent in cadrul Comisiei Europene la Bruxelles pe probleme legate de infrastructura de mediu si reciclare.
image description

Managing Partner

Florin Pascu

Experienta de peste 20 ani in managementul si conducerea unui grup de companii din domeniul gestiunii integrate a deseurilor, stabileste obiective personale si pentru top-management in stricta concordanta cu obiectivele firmei. Florin are o experienta de peste 15 ani in calitate de Manager pentru proiecte de construire, administrare si operare obiective de investitii majore. In cadrul GreenPoint are rolul de consilier strategic pe probleme de business.

Departament Marketing - Dezvoltare

image description


Manager Marketing - Dezvoltare

Andrei Dinescu

Experienta de peste 10 ani in domenii de import/export si FMGC, cea mai importanta perioada coordonand departamente in cadrul Dyncorp International ca expat, in diferite locatii internationale pe 3 continente. Coordoneaza departamentul comercial.
image description


Project Manager

Vlad Moise

Experienta de peste 8 ani in domeniul managementului proiectelor. Detine certificari internationale in Project Management si coordoneaza toate proiectele derulate de Greenpoint Management impreuna cu partenerii sai.

Departament Operatiuni - Tranzactii

image description

MANAGER REGIONAL PUNCT DE LUCRU BACAU

Bogdan Seto

Cu o experienta semnificativa de peste 14 ani in activitati desfasurate la nivel european, in cadrul Biroului de Reprezentare al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania de la Bruxelles, coordonat activitatea Oficiului Judetean Bacau a Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit OJ BC APDRP. Coordonand o echipa pluridisciplinara compusa din 10 persoane, in aceasta perioada a contribuit la finalizarea cu succes a Proiectului "Sistem de Management Integrat al Deseurilor Solide in judetul Bacau".
image description

Sef Birou Audit

Ana Streche

Experienta de peste 7 ani in domeniul managementului deseurilor si salubrizarii. A desfasurat atat activitati cu rol comercial, cat si in ceea ce priveste managementul de proiect si productie. In prezent, coordoneaza departamentul de Achizitii din cadrul GreenPoint, avand interactiune directa cu furnizorii de trasabilitate si cu autoritatile locale.

image description

Departament Juridic

Alexandru Scarlat

Alexandru este membru al Baroului Bucuresti din 2009, avand experienta de peste 8 ani in drept societar, fuziuni si divizari, real estate, restructurari si reorganizari de societati comerciale. A oferit asistenta juridica cu privire la probleme sofisticate privind drepturile creditorilor, recuperare de creante, cereri si contestatii rezultand din proceduri de insolventa deschise impotriva unor importanti producatori de bunuri si furnizori de servicii. Alexandru conduce departamentul juridic.

Departament Financiar

image description

Manager Financiar

Sorin Dinu

Experienta in Finante de peste 16 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Sorin conduce departamentul Financiar.
image description

BUSINESS ANALYST

Ioan Nicolescu

Experienta de peste 15 ani in investitii din sectorul energetic, in special pe zona de proiecte pentru producerea energiei electrice si termice in cogenerare si din surse regenerabile. In cadrul GreenPoint, Ioan coordoneaza departamentul Operatiuni.
image description

Contabil Sef

Ileana Nichita

Ileana face parte din echipa de conducere a departamentului Financiar-Contabil, iar in cei peste 16 ani de activitate in domeniul financiar-contabil a acumulat o vasta experienta profesionala lucrand cu companii locale si multinationale.

Departament IT

image description

IT Manager

Emilian Sibereanu

Experienta in domeniul IT de peste 15 ani la companii lidere de piata in domenii precum managementul deseurilor, energie, salubritate si constructii. Emilian conduce departamentul de IT si raspunde de partea tehnica si informationala in cadrul firmei.
image description

IT Developer

Dragos Iancu

Experienta in domeniul dezvoltarii solutiilor WEB de peste 13 ani, Dragos dezvolta si supravegheaza buna functionare a platformei GreenPoint Management S.A.